Classic 620MC – Övernattningsbar Mittkabinbåt för sköna transporter hela året


Användning

Classic 620 MC är en mycket populär mittcabinbåt för de som behöver en lite större båt. Den är en utmärkt transportbåt med plats för 6 personer inne i cabinen. Med övernattningsmöjlighet tillåter den längre turer.

Disponering

Skrovet är väldigt lättdrivet, och saknar i stort sett planingströskel. Detta tillåter ett brett spann av motorstorlekar, lämpligast är mellan 75 och 115 hkr. De rejäla räckena och pulpitarna ger trygghet vid ombordstigning föröver. Länst fram finns en stor ankarbox, och på fördäcket finns ett stuvfack som även fungerar som sittplats. Lanternorna är placerade på targabåten och på relingen. Fyra pollare finns för förtöjning. Akterbrunnen har rostfria räcken och en bred sittbänk som är avtagbar om man hellre vill ha utrymmet rent. Här kan man även som tillbehör montera utvändig styrplats, med hydraulstyrning och reglage. Motorbrunnen har gott om plats för motor, och här ryms även två ankarboxar. Cabinen har insteg fram och bak. På Babordsidan finns ett kartbord med stuvfack under. På kartbordet finns plats för Wallas spisvärmare (extra tillbehör). Bakom passagerarplatsen finns en soffa, och man kan fälla ner passagerarstolen för att bädda ut sovplatsen. Styrpanelen har gott om plats för instrument, förarstolen är justerbar i längstled. Under förarstolen finns en rostfri vask. Även bakom förarstolen finns en soffa, och som tillbehör kan man även göra styrbordssidan bäddbar. Ett bortagbart bord finns mellan sofforna. Classic 620 har till -17 års modell fått uppgraderat utseende i form av nya rutor, ny dörr i härdat glas samt grå stripes efter skrovsidan.

Garanti och säkerhet

Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har rejäla räcken i för och akter. I aktern finns en rostfri stege att använda för att ta sig ombord igen om man ofrivilligt hamnar i vattnet. Det sitter en klass-3 låsbygel i fören. Handtag finns vid alla sittplatser.

Standardutrustning

Bad/räddningsstege, kraftiga rostfria grabbräcken i fören, akterräcken, fyra pollare, låsbygel klass 3, brandsläckare, stuvfack i för och akter, targabåge med topplanterna, lanternor i fören, taklucka vindrutetorkare, huvudströmbrytare, 2 st eluttag 12 V, manuell samt elektrisk länspump, dyvika, förtöjningspaket, fendrar, vask, belysning hytt, kartbord babord sida, bord, bäddsats babord sida, hydraulstyrning, fast tank 90 liter.

Extra utrustning

Utvändig styrplats, Bäddsats styrbord sida.

 
域名售卖