D Cruiser 570 – Övernattningsbar för korta och långa utflykter


Kännetecken

D Cruiser 570 är en svenskbyggd cruiser med modern design och fantastiska köregenskaper i hela fartregistret. Den har ett mycket tystgående och lättdrivet skrov. D Cruiser 570 har förutom genomgång till fören via mittrutan även ett skarndäck runtom. Det är unikt för en daycruiseri denna storlek! Individuellt vänd- och ställbara stolar som är gasdämpade och väl tilltagna ankarboxar är några praktiska funktioner. Lägg till detta många stuvutrymmen, bl a ett långt utrymme under förruffen, som du kan öppna både från ruffen och sittbrunnen. Då förstår du att D Cruiser 570 är en ovanligt smart och praktiskt byggd daycruiser.

Användning

D Cruiser 570 är som gjord för såväl dagsutflykter som längre båtfärder med övernattning. En bekväm och praktisk utflyktsbåt med många smarta funktioner. Kapell, badstege, pulpits är några exempel på sådant som gör livet ombord smidigare och enklare.

Standardutrustning

Skylightlucka i förruff, vindrutetorkare, kapell, dynor, dyvika, ankare, förtöjningslinor, fendrar, lanternor, fast tank, hydraulstyrning, rostfria räcken, två fällbara bord, kapellucka, låsögla klass 3, svart matta i durken.

Körfakta

Läs körfakta från provkörning i Strömstad våren 2010. Testet utfört av Staffan Westerling, Marina Uppdrag

 
域名售卖