Basic

Traditionella plastbåtar för rodd och motor

 

Basicserien består av sex modeller från vår minsta 340 till den största 495:an. De är konstruerade för att vara utmärka rodd och motorbåtar med låg vikt och ett konkurrenskraftigt pris, utan att för den skull göra avkall på stabilitet och säkerhet.

Gemensamt för Basicmodellerna är att samtliga har planande skrov, de är CE-märkta och har tre års garanti. De klinkade skroven med deras rejäla, massiva köl är kursstabila, lättrodda och lättdrivna även med måttlig motor. Det gör dem bränslesnåla och enkla att hantera både på och ovan vattenytan. Det räcker med förhållandevis måttlig motorstyrka och obromsad trailer för transporter på land, vilket ytterligare bidrar till konkurrenskraftigt pris på hela båtpaketet.

Då båtarna är lätta och stabila ger de ett brett användningsområde. De fungerar perfekt till fiske, frakt, vattenskidåkning med mera. Den oömma massiva kölen gör att man kan anlägga även där det inte är perfekta förhållanden, till exempel en sandstrand. Plan durk gör att det går bra att lasta båtarna med till exempel fiskeredskap eller byggmaterial till stugan.

Till alla basicbåtar ingår åror och årklykor i standardutrustningen. 425, 460/465 och 495:an kan dessutom extrautrustas med panel, ruta och rutbåge om så önskas. Samt att 465 och 495 även kan ha pulpits i fören.

 

 
域名售卖