Classic

Robusta båtar för en aktiv fritid

Classic-serien består av tolv modeller från den smidiga 430 till cabinbåten 620 MC.  Däremellan ett flertal funktionella modeller, exempelvis storsäljaren 495 och vår populära 560 MC, samt vår nya 565 AC med Yanmar-diesel. Till Classic-båtarna räknar vi även årets stora nyhet Sandström 565 CC, en utombordarvariant av vår 565 AC Yanmar. 

Gemensamt för Classic-båtarna är att alla har planande skrov, de är CE-märkta och har tre års garanti. Classicbåtarnas skrov har kraftig köl som gör dom kursstabila, och de har, med undantag för 620 MC, klinkat skrov. De stilfulla båtarna har stabila och lättdrivna skrov, utrustade med regnläns, kraftig reling och låsbara stuvfack.

I Classicserien är det lätt att hitta en modell som passar just dig.  Användningsområdet spänner från fiske och frakt, till vattensport och utflykter samt allt däremellan. Dessa oömma robusta båtar passar dessutom alldeles perfekt som stugbåtar för sommarstugeägaren. Då de mindre båtarna lämpar sig bra till rodd eller snurra fungerar de större bäst med styrpulpet. 495 AC, 560 MC och 620 MC har dessutom en cabin för den som vill sitta extra skyddad. Tack vare de kursstabila skroven blir båtarna lättkörda, och regnlänsen håller båtarna torra även om det skulle regna eller när man lämnar båten vid bryggan.

Generellt sett ingår regnläns, badstege, låsbar stävögla klass 3, låsbara stuvfack med mera som standardutrustning i alla Classic. De mindre kan extrautrustas med styrpanel och ruta med rutbåge, medan det är standard på de större modellerna. En mängd andra tillbehör finns till båtarna, som räcken, kapell och pulpetöverdrag. Titta in på de specifika modellerna för exakta uppgifter.

 
域名售卖