Cruiser

Snabba motorbåtar för korta och långa utflykter

 

Denna serie utgörs av de två modellerna S- och D-Cruiser. Bägge är utvecklade med stort fokus på dess gångegenskaper. Konstruerade för motorstyrkor upp till 135 hk med toppfarter på ca 45 knop och marsfarter runt 33 knop. Men de fungerar väldigt bra även om man väljer en mindre motor, ner till 70 hk på S-cruiser och den går fortfarande ca 30 knop. Då får man en bränslesnål båt till verkligt vettiga pengar! Att de dessutom är vackert designade gör de väldigt populära även hos det yngre båtfolket!

Cruisrarna har fått ”kavett-byggda” skrov med ordentliga stegringslister på skrovets undersida för optimala köregenskaper. Det breda skrovet med bottenvinkel på ca 17 grader i aktern och vass stäv gör det möjligt att hålla höga farter både i med och motsjö, även om sjön är något gropig. Deras stadiga konstruktion och förlåtande skrovform gör att det känns tryggt att ratta båtarna oavsett väder och vind. S-Cruiserns bekväma förarplats med den stora, vindavvisande rutan gör att man även i den åker skyddad från fartvinden. Många väl tilltagna stuvutrymmen, och i övrigt väl utrustade redan i standardutförande, samt en mängd tillbehör gör det lätt att välja utifrån just dina behov. D-Cruisern är dessutom övernattningsbar för upp till tre personer. De är självklart CE-märkta och har 3 års garanti.

Cruisrarna passar kort och gott för dags-, helg- och veckoutflykter, vattensport av olika slag, stugbåt, snabba persontransporter och ren nöjeskörning! Med mera. Med mera.

 

 
域名售卖